Una imatge de la soledat del múixer en competició s’emporta el concurs d’Ara Lleida i Pirena | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/02/2012

El passat divendres es va donar a conèixer el guanyador del concurs fotogràfic impulsat per Ara Lleida i Pirena.
L’objectiu era que les persones que van tenir oportunitat de viure en directe algunes de les etapes de Pirena al Pirineu de Lleida, disputades a Baqueira Beret i SkiPallars-Port Ainé, fessin una fotografia que recollís les emocions que transmet la ruta blanca dels Pirineus.
Unes imatges que s’havien de pujar al Twitter (@aralleida amb el hashtag #emociolleidapirena en català i a @visitlleida amb el hashtag #emocionlleidapirena en castellà), amb una frase explicant les emocions que els transmetia allò que acabaven de fotografiar.
La foto guanyadora és La soledat amb tu de Joan Farré, una instantània que recull l’autèntic esperit de Pirena en cursa, on l’únic que importa és la relació del múixer i els seus gossos en la immensitat d’un paisatge blanc i silenciós.
En Joan Farré s’emporta una estada de cap de setmana de turisme rural a la Val d’Aran en règim de mitja pensió per a dues persones, i una passejada amb trineu pel fantàstic Pirineu de Lleida, premis cedits per la Federació de Cases Rurals a Lleida i Pirena Advance.
Durant els dies de concurs s’han rebut més de 200 fotografies i a banda de la guanyadora, s’han seleccionat tres fotografies finalistes.
 Són: Minuts abans de començar l’etapa… mirades de complicitat
d’@aresseuma Imatge que recull de forma molt plàstica la complicitat que existeix entre el múixer i els seus gossos. Una complicitat i passió que fa que treballin en equip i funcionin com un engranatge perfecte

Deixa un comentari