-Una gota, un batec-, Premià de Mar es prepara per la Marató de donació de sang | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/03/2012

Dissabte 24 de març de 2012
De 10 del matí a 9 del vespre
Escola St. Cristòfol (Gran Via)


Un any més, i amb l’objectiu de mantenir l’autosuficiència, el Banc de Sang i Teixits, torna a portar al nostre municipi una Marató de Donació de Sang. Edició rere edició, hem vist com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.


Sota l’eslògan “Una gota, un batec”, Premià de Mar torna a acollir una Marató de donació de sang. Conjuntament amb l’Ajuntament de Premià de Mar i l’Associació de Donants de Sang del Maresme, s’ha previst que el proper dissabte 24 de març de 2012, de 10 del matí a 9 del vespre, es puguin realitzar donacions de sang a l’Escola St Cristòfol. La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang i captar nous i noves donants.


La comissió organitzadora treballa per compaginar la donació de sang amb una jornada festiva. D’ençà bastant temps i, seguint experiències anteriors que han resultat molt positives, s’han mantingut contactes amb entitats, institucions, empreses i particulars per demanar el seu suport i col·laboració en la difusió i en la possibilitat de realitzar un seguit d’activitats lúdiques mentre duri l’esdeveniment. Posarem el màxim de facilitats per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari.
Cal recordar que per donar sang a la Marató només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 kg o més, i no cal anar en dejú.

Deixa un comentari