Una exposició a l’Espai FotoBisa de Vilasssar de Mar mostra imatges singulars del fons marí | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/10/2012

Sota el títol Amb ull de peix, fins al 28 d’octubre, l’espai FotoBisa (c. Montserrat, 8), a Vilassar de Mar, s’omplirà de fotografies dels fons marí. Aquesta proposta cultural i alhora científica, de la mà de Marc Casanovas, mostra d’una forma suggerent els animals que viuen sota les aigües marítimes. La inauguració de l’exposició és prevista per al diumenge 7 d’octubre, a les 12 del migdia.
D’altra banda, tal i com informen des del consistori vilassarenc,
fa 15 anys que Marc Casanovas va posar el cap sota l’aigua i va decidir que tot allò ho havia d’ensenyar amb fotos que reflectissin exactament el que els seus ulls havien vist. Ser un bon bussejador, conèixer els animals que es fotografien, el seu comportament i el seu hàbitat i tenir un cert component artístic per aconseguir imatges harmòniques l’han ajudat. Precisament per aquesta vocació, l’any 2006 es va convertir en un dels primers fotògrafs submarins catalans i espanyols en fer el salt a la fotografia reflex digital subaquàtica i des de llavors aquesta afició l’ha portat a aconseguir diferents premis nacionals i internacionals.
Les persones que estiguin interessades en aquesta mostra podran acostar-s’hi en els següents horaris de visita: dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h.

Deixa un comentari