Una embarcació de Salvament Marítim ha retirat les restes del que sembla ser l’estructura d’una antiga piscifactoria del Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/07/2011

Una embarcació de Salvament Marítim ha retirat avui, a les 14 hores, les restes de grans dimensions del que sembla ser l’estructura d’una antiga piscifactoria del Masnou que havia arribat al litoral badaloní. Concretament, aquesta estructura ha estat retirada quan es trobava situada a uns 500 metres de la costa, a l’alçada de la platja de la Barca Maria.


L’embarcació de l’Ajuntament de Badalona que s’encarrega de retirar cada dia els sòlids flotants de les platges d’aquest municipi ha intentat emportar-se aquesta estructura però no ha pogut fer-ho a causa de la grandària del que sembla que era un dels flotadors de grans dimensions de la piscifactoria. Per aquesta raó ha estat necessària la intervenció d’una embarcació gran de Salvament Marítim, la presència de la qual ha estat requerida per l’Ajuntament de Badalona.


La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha explicat que si es confirma que les restes que han arribat a les platges badalonines procedeixen d’aquesta antiga piscifactoria del Maresme, es posarà en contacte amb el Departament d‘Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat per tal que es prenguin totes les mesures necessàries perquè no es repeteixin incidents com aquest. “No pot continuar havent una estructura de piscifactoria en estat d’abandonament al mig del mar, perquè no ens podem arriscar a que pugui haver-hi un accident”, ha assegurat.

Deixa un comentari