Publicat el 14/03/2015

Els dies 19 i 20 de març una delegació de l’Ajuntament de la localitat francesa d’Aubagne, visita Argentona per iniciar el procés d’agermanament entre els dos municipis.
El dijous 19 a la tarda està prevista la visita al Museu del Càntir i la rebuda oficial de l’Ajuntament al Saló de Pedra.
El divendres 20 de març s’organitzarà una reunió de treball amb empreses de la vila, a més d’una visita al barri de Sant Miquel del Cros.
L’alcalde d’Argentona, Ferran Armengol, acompanyat de diversos regidors del govern, es va desplaçar a finals del 2014 a Aubagne on els dos consistoris van signar una carta d’intencions per avançar en la proposta d’agermanar-se. Argentona i Aubagne comparteixen la tradició ceràmica i participen activament en projectes europeus per a l’impuls i la dinamització de les fires de ceràmica.
La intenció de l’agermanament és desenvolupar iniciatives i propostes comunes i d’intercanvi en àrees com l’educativa, la promoció econòmica i les bones pràctiques polítiques i de gestió administrativa.
Aubagne es troba situat al districte de Marsella, a la regió de Provença i té una població que ronda els 47.000 habitants. La ciutat compta amb un sector comercial molt dinàmic i acull un gran nombre de fires i mercats. El Museu de la Legió Estrangera és un altre dels seus grans actius turístics.

Deixa un comentari