Publicat el 01/03/2021

La companyia La Cicatriz també presenta aquest cap de setmana la seva primera proposta teatral amb ‘Una llum tímida’

La intensitat, els anhels, les traïcions, les injustícies i la lluita per l’amor seran els grans protagonistes de les dues obres d’aquest cap de setmana. Una llum tímida narra la història de com viuen dues dones lesbianes la seva història d’amor durant l’època de la dictadura franquista i Tosca mostra la realitat en la seva versió més cruel, on els protagonistes es veuran immersos en un joc de passions i traïcions.

*Dissabte 6 de març (a les 20h) i Diumenge 7 de març (a les 19h) al Llevant Teatre; Arriba el primer treball teatral de la Companyia La Cicatriz: ‘Una llum tímida’, una òpera prima d’Àfrica Alonso i Andrea Puig.
A través d’intenses mirades de les protagonistes i autores, es mostren les dificultats que comporta ser diferent i estimar diferent dins la societat. Una bombolla d’intimitat i delicadesa que reflexa els sentiments més purs amb una complicitat i proximitat màximes.
La proposta musical d’aquesta obra és una opció pròpia i diferent que tan sols utilitza una guitarra i un violoncel per transmetre els dubtes, els adeus i les necessitats dels personatges.
Àfrica Alonso i Júlia Jové encararan a les dues protagonistes i ens mostraran la història d’amor, dins de la lluita i les injustícies que han d’afrontar, parlant-nos de la memòria històrica de les dones lesbianes durant la dictadura franquista als anys seixanta. El règim perjudica el seu amor, el retalla i el tortura i l’obra mostra aquesta lluita eterna entre la supervivència i la intensitat de l’amor més pur, aquell que no es pot controlar.
El diumenge a les 20.30h hi haurà post funció amb la companyia: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3322-postfuncio-una-llum-timida.html

Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3280-una-llum-timida.html

*Diumenge 7 de març (a les 17h); Presentació (https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3316-presentacio-tosca.html) de ‘Tosca’ a càrrec de Marc Heilbron, musicòleg i llicenciat en Història de l’Art i redactor en cap a la revista Ópera Actual.
Ha treballat al Liceu i ha participat en molts projectes de recerca nacionals i internacionals com European Life in Europe 1600-1900, de la European Sciencie Foundation, i també ha publicat treballs de recerca abordant temàtiques de dramatúrgia musical.

*Diumenge 7 de març a les 18h (Sala Gran); L’Associació d’Amics de l’òpera de Sabadell, que forma part del Cicle d’ Òpera de Catalunya, ens presenta una de les grans obres mestres de G.Puccini, ‘Tosca’, una potent presentació teatral i musical que combina l’amor, la intriga, la passió, la violència i la mort. Està considerada una de les obres més representatives del verista italià i es caracteritza per la seva intensitat dramàtica.
Basada en l’obra teatral de Sardou,Tosca és una obra realista on els jocs i rols de polaritats extremes prendran protagonisme. Una dramatúrgia intensa en dinàmiques, acció trepidant, estils musicals i passió, on el lirisme expansiu i el paisatge sonor ompliran l’escenari.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3273-tosca.html

Programació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html
Cicle d’òpera: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/cicle-opera-catalunya.html

Deixa un comentari