Una Caravana per l’Estat Propi recorrerà el Maresme aquest diumenge 15 de gener | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/01/2012

L’assemblea territorial de l’ANC Maresme per la Independència ha organitzat pel proper 15 de gener la Caravana per l’Estat Propi, que recorrerà tota la comarca. La iniciativa, que comptarà amb tot tipus de vehicles, tindrà un caràcter pacífic i reivindicatiu, i confluirà  a Canet de Mar, on se celebrarà un acte en què es donarà a conèixer l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la seva lluita per aconseguir una majoria social favorable a la independència.


Els vehicles que participin a la Caravana es concentraran a les 9:00 hores als punts de sortida –un serà a Tordera i l’altre a Montgat, els dos extrems de la comarca- i a les 10:00 hores arrencaran simultàniament en direcció a Canet de Mar. Allà, s’hi celebrarà a les 12:00 hores l’acte central, que comptarà amb les intervencions dels membres de l’ANC Pep Riera i Xavi Ponsdomènech, així com de diversos alcaldes i alcaldesses del Maresme, com la de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido; Calella, tinent d’alcaldia Xavier Arnijas; Canet de Mar, Jesús Marín; Arenys de Mar, Estanislau Fors;  Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis; Cabrils, Lina Morales; i Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, entre d’altres.


Horaris i punts de concentració: 
Concentració a partir de les 9 hores als dos punts de sortida Montgat
(davant estació Montgat Nord) i Tordera (rotonda Sud, davant Hiper Decoració).
Sortida a les 10 hores per la carretera N-II amb tractors associats a Unió de Pagesos de Catalunya, cotxes i motos amb arribada a Canet de Mar a les 12 hores (rotonda, davant el supermercat Dia%).
 
*A Vilassar de Mar (mercat de les flors) i Mataró (rotonda l´arquera), esperaran més tractors i vehicles que s´afegiran a la caravana que surt de Montgat.
 
*A Santa Susanna (lateral N-II davant Can Feliu) hi haurà un punt de trobada de gent de Pineda, Santa Susanna i Malgrat.


Des de Barcelona:
Sortirem puntualment de la plaça Espanya a les 8h.40 (concentració a les 8h.30).
– Passarem per la plaça Universitat a les 8h.45.
– Plaça Tetuan, 8h.50.
– Plaça de les Glòries Catalanes, 8h.55.
– Creuarem la ronda litoral a les 9h.05.
– Passarem per la sortida/entrada de la B-500 (Badalona, Av. del President Companys) a les 9h.15.
Tot per arribar a la concentració a l´estació de Montgat Nord cap a les 9h.30.
El camí serà sempre la Gran Via de les Corts Catalanes i l´autopista del Maresme fins a Montgat.
 • Les caravanes confluiran a Canet, on se celebrarà un acte amb les intervencions de diversos alcaldes de la comarca

Deixa un comentari