Publicat el 15/02/2016

Aquest matí encara són ben visibles les efectes de la calamarsada inesperada que va caure sobre Argentona ahir a la nit. La neu continua acumulada a les entrades de Can Cabot i Can Raimí, carrers de les Ginesteres i les voreres d´ombra. La brigada municipal es troba en estat d´alerta perquè una eventual gelada podria empitjorar l´accessibilitat dels carrers. Pel que fa als equipaments municipals, qui s´ha endut la pitjor part ha estat l´escola del Barri del Cros que ha patit inundació i problemes amb la instal·lació elèctrica. 

Els pagesos perden la collita
La calamarsada d´aquesta nit també ha fet malbé gairebé la totalitat de la collita dels pagesos d´Argentona. Aquest matí les cares dels homes que treballen les vinyes de la Riera ho deien tot. Les plantes de faves, pèsols i carxofes han quedat cremades per la gelada. El que més ha dolgut als pagesos és el fet que el bon temps que havia fet fins ara els augurava una molt bona collita que, després d´aquesta nit, ha quedat en no res.

S´esfondra una nau de la fàbrica Velcro

Una de les incidències més destacades s´ha produït al voltant de dos quarts de cinc de la matinada quan l´acumulació de granisada ha col·lapsat la teulada d´una nau de la fàbria Velcro. Concretament, han cedit 100 metres quadrats de la nau, que compta amb una superfície de 10.000 metres quadrats, fet que ha arrossegat dues parets. Arran del col·lapse de la teulada, que no ha causat ferits, la nau ha quedat abalisada. Fins al lloc s´hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Deixa un comentari