Publicat el 04/03/2019

L’acte d’entrega del segell Biosphere tindrà lloc el dijous 7 de març, a les 10 h, al Club Nàutic El Balís

El pròxim dijous, 7 de març, a les 10 h, el Club Nàutic El Balís (Sant Andreu de Llavaneres) acollirà l’acte públic d’entrega de distintius del “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere 2018” de la Destinació Costa de Barcelona Maresme.

Enguany, hi ha 56 empreses i serveis de la comarca distingits, suposant un increment de 15 segells respecte a l’edició anterior. Aquest any ha estat el primer que la Destinació Maresme ha obtingut aquest reconeixement gràcies al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Aquest segell, impulsat a la província de Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb l’estret suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, reconeix a través de l’Institut de Turisme Responsable (ITR) les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per la sostenibilitat i que segueixen un manual de bones pràctiques.

Entre les entitats distingides es troben empreses d’allotjaments, restauració, oficines de turisme, museus, agències i platges, entre altres.

L’acte de lliurament comptarà amb la presència de Joaquim Arnó, president del Consorci, qui assegura que aquest tipus d’accions “són el camí que conduirà la comarca a un lloc més sostenible, més eficient i compromès amb el medi ambient, a banda de més atractiu en el sentit turístic”.

Deixa un comentari