Publicat el 21/04/2015

El passat dimecres 15 d’abril, la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Sant Vicenç va acollir l’acte de cloenda oficial i el lliurament de diplomes als 14 alumnes que han finalitzat amb èxit el curs d’auxiliar de cambrer, organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme.
L’acte, que va ser presidit per l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va comptar amb la presència del regidor de Benestar Social, Xavier Sandoval; de la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Duran; i del president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme, Josep Civit.
Aquest curs de formació ocupacional ha estat impulsat per les regidories de Promoció Econòmica i Benestar Social, i anava adreçat principalment a joves aturats del municipi, però també hi han participat persones d’altres col·lectius, com majors de 45 anys, dones, i aturats de llarga durada.
Com també expliquen, el servei d’Ocupació Local ja ha elaborat una base de dades amb els currículums dels 14 alumnes que han finalitzat el curs i de moment 3 empreses locals ja han mostrat el seu interès en estudiar els currículums de cara a la contractació de personal per a la temporada estiuenca.

Deixa un comentari