Un passeig per Sinera: Arenys de Mar vist amb els ulls d´Espriu | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/02/2013

Aquest cap de setmana han començat les rutes literàries teatralitzades que s´aniran repetint durant cada mes per donar a conèixer l´imaginari de Salvador Espriu a través de diversos racons de la vila.
Del cementiri al port, baixant per la Riera, passant per places i carrers… Si voleu conèixer de prop els personatges de la mítica Sinera, no us podeu perdre aquesta singular passejada a càrrec d´una pintoresca parella de guies que ens descobriran la realitat i les històries que inspiraren la creació de Sinera, aquest gran mite literari de Salvador Espriu.
Aquestes passejades literàries que es faran cada mes, formen part dels actes complementaris de l´Any Espriu i inclou el recitat, les anècdotes i les històries que ens volen apropar a l´obra d´aquest escriptor. La proposta ha tingut molt bona acollida en la seva primera edició, que va tenir lloc aquest cap de setmana, i que es va a portar a terme amb totes les places esgotades.
Ruta literària: Preu: 12€ o 10€ (per a jubilats, estudiants o carnet de biblioteca. Sortida: cada últim diumenge de mes. Inscripcions: Sakkara Viatges. Tel. 93/795 74 92.
sakkara@grupoeuropa.com
Aquesta és una iniciativa organitzada pel Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu (CDESE), que porta a terme Sakkara Viatges i la companyia Alambiq. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç. http://alambiquejant.blogspot.com.es/p/u.html

Deixa un comentari