Publicat el 16/11/2015

En aquest cas, les obres es realitzen en tres àmbits diferents: l’arranjament de l’antic celler i la recuperació d’un espai exterior annex; la consolidació dels murs perimetrals; i el reforçament i l’estabilització de la façana nord de la masia.
Les obres, que van ser adjudicades a l’empresa Ginés & Godinez per un import de 54.800€, es financen majoritàriament amb una subvenció de 45.797€ del programa complementari de suport a l’economia productiva local de la Diputació de Barcelona.
Els treballs permetran recuperar un pati extern situat al costat nord de la masia que estava en estat ruïnós i que no tenia connexió directa amb l’immoble. L’actuació es complementa amb la neteja de la vegetació en la zona verda d’aquest lateral paral·lel a l’avinguda de Sant Mateu,  que a més de donar major visibilitat a aquesta part de la masia, permetrà habilitar un nou accés i una zona exterior d’estada, complementària a l’accés de l’entrada principal.
L’Ajuntament té previst completar la reforma del celler a partir de l’any vinent, amb la instal·lació de mobiliari i dels serveis necessaris perquè pugi ser utilitzat per a la realització d’activitats enoturístiques i culturals. 

Deixa un comentari