Un nou mercat a Vilassar de Mar amb productes del Maresme. diumenge 29 d´abril | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/04/2012

Tot a punt per a la celebració d’un nou projecte de fira-mercat que començarà el proper 29 d’abril a les instal·lacions del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.
Es celebrarà setmanalment cada diumenge, i estarà especialitzat en productes d’alimentació i jardineria, amb un especial èmfasi amb el producte local.
El seu format tindrà un caire firal amb el que es pretén atraure un públic familiar i convertir l’estada en el mercat en una activitat d’oci dominical:
Comprar el pa, proveir-se del producte fresc de tota la setmana, provar un formatge del Maresme o gaudir d’alguna de les activitats infantils, seran alguns dels atractius d’aquesta nova proposta.
El mercat ofereix servei d’aparcament, lavabos i bar-restaurant, i es vol consolidar com un nou espai comercial a cel obert que atregui tant a la gent de Vilassar de Mar, com del Maresme i de comarques veïnes.
Tot i que la primera fase d’inscripcions de paradistes ja ha finalitzat, l’organització, en funció del nivell de visitants i clients, preveu un creixement d’oferta en les properes setmanes fins arribar a un total de 70 participants.


L’organització ha posat a disposició dels interessats un servei d’atenció comercial al que es pot accedir des de la pàgina web www.mercatdelmaresme.com

Deixa un comentari