Publicat el 22/02/2021

Les activitats comencen el 23 de febrer, amb la projecció de la pel·lícula La boda de Rosa, d’Iciar Bollaín,  i s’allargaran fins al 25 de març

8 de març, dia Internacional de les dones
Alella dedica un mes d’activitats pensades per ajudar a reflexionar sobre l’equitat de gènere i per conscienciar la ciutadania de la necessitat de posar en valor el paper que les dones tenen a la nostra societat i les desigualtats que encara existeixen entre homes i dones.
El programa del Dia Internacional de les Dones s’adapta als requeriments sanitaris de la pandèmia. L’objectiu: sensibilitzar la població sobre la necessitat d’avançar cap una societat més justa i igualitària per a tothom.

A part de les activitats que organitzen les diferents àrees de l’Ajuntament, el programa compta amb la col·laboració de l’Associació de Dones Montserrat Roig, l’Associació Dones Solidàries i el col·lectiu Tribu Feminista.
Representants de les tres entitats seran les encarregades de fer la lectura del manifest en l’acte institucional que es durà a terme el 8 de març a les 12h a la Plaça de l’Ajuntament.
Enguany, com a novetat, es demana a la ciutadania que col·labori en la celebració decorant les seves façanes i balcons amb ornaments liles o missatges relacionats amb el 8 de Març.
El col·lectiu Tribu Feminista té previst realitzar un taller de decoració de balcons el diumenge 7 de març a les 10h a la Plaça de l’Ajuntament. L’Associació Dones  Solidàries farà el seu tradicional repartiment de lliris liles el mateix matí de dilluns 8 de març.

– Activitats: https://alella.cat/document.php?id=14222
Compra d’entrades on-line: https://alella.koobin.cat/es/eventos 
Més informació: https://alella.cat/diadones

 

 

Deixa un comentari