Publicat el 08/07/2014

La publicació és un recorregut per les vivències del perruquer, emmarcades en els canvis produïts pel pas del temps, més de cinquanta anys d’història viscuts des de la perspectiva d’un ofici que ha evolucionat marcat per èpoques i tendències. També es dóna notícia dels reconeixements que ha rebut pel seu treball i s’hi escolta la veu d’alguns dels seus clients més fidels.
Les cinc dècades d’experiència professional del perruquer de Teià Carles Pujadas, molt conegut per la seva perruqueria a Premià de Mar, es recullen en aquest llibre biogràfic que ha anat a cura de l’escriptor Rafael Vallbona i que ha comptat, a més, amb la col·laboració dels escriptors Sílvia Tarragó i Albert Calls i d’Adriana Pujol, que s’ha encarregat de la correcció del volum.
L’obra va presentar-se a Teià el passat 21 de juny, a la Casa Municipal de Cultura La Unió, amb una gran assistència de públic. El centre acollia també l’exposició ‘Fent camí des de 1973’, una mostra amb fotografies de les desfilades realitzades per Carles Pujadas i estris antics de barberia i perruqueria.

Deixa un comentari