Un incendi obliga a desallotjar sis edificis al barri Santa Anna - Tió de Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/06/2012

Les flames han començat a l´aparcament soterrani de la plaça Mil·lenari, a sota del centre comercial Condis
El foc s’ha declarat passades les quatre de la tarda i ha afectat la sala de màquines del supermercat Condis situada dins de l’aparcament soterrani de la plaça Mil·lenari, a sota del centre comercial.
La magnitud de l’incendi ha obligat a evacuar els sis edificis i a confinar els veïns de quatre més. El regidor de Via Pública, Antoni López Guillén, ha explicat al lloc dels fets que
“el quadre es troba al costat del forat de l’escala i de l’ascensor que condueix a l’aparcament, un espai que hauria actuat com a xemeneia omplint de fum l’aparcament”.
Una persona, treballador de l’empresa municipal La Pinassa, ha estat evacuada a l’hospital amb símptomes d’inhalació de fum, i a la nit ha estat donada d’alta.
Diverses dotacions de Bombers de la Generalitat, Mossos d´Esquadra, Policia Local i SEM s’hi han desplaçat ràpidament i a les 16.11h ja treballaven per a la seva extinció. El foc, que tot sembla indicar s’ha iniciat al quadre elèctric del supermercat, ha quedat completament extingit a les 18.45h i els veïns han pogut tornar als seus domicilis.

Deixa un comentari