Publicat el 07/10/2021

L’Hotel Rocatel de Canet de Mar es converteix, els dies 23 d’octubre i 1 de novembre, en un Hotel Encantat que acollirà aquest Halloween un “suposat” congrés de bruixeria ple de sobresalts i efectes especials

Un espectacle de terror, on els participants es converteixen en alumnes improvisats d’un Congrés de bruixeria i esoterisme, interactuant amb els actors en uns tallers accidentats i terrorífics.

El 23 d’octubre s’estrena “El Hotel Encantado” a l’Hotel Rocatel de Canet de Mar (Maresme), un espectacle de terror i de fantasmes que convertirà aquest plàcid hotel de descans i vacances en un hotel encantat de pel·lícula.

L’empresa de rutes misterioses Planeta Insólito és la responsable de produir aquest espectacle ple d’efectes especials al més pur estil de Hollywood. El seu director, Carlos Mesa, és l’encarregat de coordinar aquests efectes perquè el terror es vagi apoderant dels participants.

A diferència dels habituals túnels de la terror, “El Hotel Encantado” és un espectacle d’improvisació teatral ple d’efectes especials, on els actors interactuen de manera continuada amb el públic, un grup reduït de 12 persones que es converteixen en alumnes d’un Congrés de bruixeria i esoterisme en el qual no paren de succeir fenòmens estranys.
Clara Puig i Carlos Mesa són els responsables d’aquesta història, interpretada per Mireia Ros, Daniel Roig, Marta Hernández i Carlos Berbel, membres de la companyia teatral “3 Aquaris per a 1 peix”. I la producció compta amb la col·laboració de MicroSensacions Teatrals, organitzadora d’espectacles.

“El Hotel Encantado” es podrà gaudir (terroríficament parlant) els dies 23 d’octubre i 1 de novembre, tot i que no es descarten noves dates. L’espectacle, d’uns 45-50 minuts de durada, es realitza en grups reduïts de 12 persones. Hi ha previstos 4 passis en cada un dels dies (18.00, 19:00, 20:00 i 21:00 hores) i és imprescindible reservar per garantir la seguretat i fer front a totes les mesures sanitàries.

Més informació i reserves: www.planetainsolito.es/tour/hotel-encantado/

Redacció
Imatge i Font: Comunicacció. Projecció Activa de la Comunicació

 

Deixa un comentari