Un excel·lent per a un nen de Calella, guanyador del 10è Concurs Internacional de Dibuix Infantil organitzat per aqualia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/07/2012

280 nens i nenes de Calella han col·laborat amb la seva  participació amb la Fundació Theodora i portaran somriures als nens hospitalitzats


L’Ajuntament de Calella i aqualia confirmen l’èxit de la desena edició del Concurs de Dibuix Infantil que l’empresa celebra amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que es va commemorar el 22 de març. Aquest any han presentat els seus dibuixos un total de 29.000 escolars de 3r i 4rt de Primària, procedents de col·legis de l’estat espanyol, Portugal, República Txeca, Mèxic i Xile, dels quals 280 han estat de tres centres escolars de Calella, un 30% més respecte a l’anterior edició.


L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, acompanyada del delegat de Barcelona d’aqualia, Daniel Giménez, i el responsable del Servei Municipal d’Aigües, Jesús Coma,  ha lliurat una càmera fotogràfica aquàtica al guanyador Isaac Serra, de 9 anys d’edat i alumne de les Escoles Freta.


“Ens agradaria agrair a tots els nens del municipi la seva participació en el Concurs de Dibuix– declaraven durant el lliurament del premi – Podem dir que els escolars de Calella pinten ‘d’excel·lent’ l’aigua, ja que tots els treballs, amb gran creativitat, reflecteixen la importància de fer un ús responsable d’aquest recurs tan valuós”, objectiu que aqualia fixa amb aquesta iniciativa en cada edició, ha explicat Daniel Giménez.


Amb el lema del certamen d’aquest any, “Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta” es volia seguir difonent entre els més joves la importància de portar a terme hàbits responsables amb l’aigua, ja que això redundarà en la conservació i sostenibilitat del recurs. “Ens agradaria que aquest missatge arribi als més joves – mitjançant els seus dibuixos – fins al conjunt de la societat”.


Els participants en el concurs no només han optat als premis, sinó que a més han col•laborat amb una causa solidària: l’equivalent en euros al 10% del total de dibuixos rebuts en tots els municipis en els que aqualia presta el seu servei, es lliurarà a la Fundació Theodora que treballa perquè els nens hospitalitzats no s’oblidin de somriure, gràcies a la visita dels Doctors Somriure.


L’Ajuntament de Calella i aqualia agraeixen a tots els nens participants la seva creativitat, implicació i esforç, i informen que seguiran desenvolupant iniciatives com aquesta que difonguin el sentit de responsabilitat, que el conjunt de la societat ha de desenvolupar respecte l’ús de l’aigua, a través dels més joves.

Deixa un comentari