Un cicle de cinema gratuït a l´Amistat, projecte guanyador de la 4a edició de l´Ajuntament Jove de Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2012

Per quart any consecutiu, els alumnes de 3r. d´ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit el projecte que l´Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat el de fer un cicle de cinema gratuït per a joves al Teatre de l´Amistat i ha estat desenvolupat per l´Institut Premià de Mar. L´acte s´ha celebrat a l´Espai l´Amistat i ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Eloi Maristany
L´Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l´àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d´ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d´un projecte que tindrà un pressupost de 6.000€.
La regidoria de Joventut, d’acord amb els centres escolars, ha introduït per a aquesta 4a. Edició de l´Ajuntament Jove algunes novetats. La principal diferència respecte les edicions anteriors ha estat  que cada centre escolar ha pogut conèixer de prop la dinàmica i el procés de desenvolupament d’un projecte dels cinc que prèviament havia proposat la regidoria de Joventut i que van ser atorgats a cada un dels centres escolars de manera aleatòria.
Els quatre projectes restants consistien en: Un “Happy Park” per a joves al pavelló un dissabte a la tarda i nit; dotar les platges de Premià amb equipament esportiu; tallers de música i concert a la plaça; i obrir el pati d´una escola els caps de setmana (durant uns mesos) per a la pràctica de futbol, bàsquet..etc.

Deixa un comentari