Publicat el 18/05/2021

S’acotaran els recintes tant de parades com lúdics i hi haurà control d’aforament i d’accessos

El cap de setmana del 5 i 6 de juny, la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament es transformaran per reviure el segle XVI i seran l’escenari on es representarà l’estil de vida propi de la Calella renaixentista.
Així ho han explicat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i la tècnica de Fires, Aida Rodés, en roda de premsa.

Fins a 35 expositors amb els seus productes recrearan l’ambient de les places i els mercats artesanals de l’època renaixentista a la ciutat. I al centre de Calella es reviurà l’animació del carrer amb l’espectacularitat de les cercaviles del grup musical InTrobaVeritas o l’espectacle Katapulten.
A més, els petits podran participar a conta-contes i a l’espai lúdic on hi haurà una barca pirata i jocs gegants de fusta.

Una de les novetats d’enguany, ha explicat l’alcaldessa, és la gratuïtat de totes les activitats: “Tots els tallers i activitats són gratuïts, no volem que cap família renunciï a gaudir de la Fira Renaixentista”.
Així mateix, amb aquesta Fira també es dóna suport a les associacions i empreses locals: “Els tallers previs a la Fira Renaixentista es fan amb la col·laboració d’entitats locals. Volem fer valdre el segell artesanal fet a la nostra ciutat”.

La tècnica de Fires, Aida Rodés, també ha anunciat que tant la plaça de l’Ajuntament com la plaça de l’Església seran “recintes acotats amb aforament i control d’accessos” per complir sempre amb totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, activitats com la visita a la tradicional exposició de Margarida Flaquer, també s’adapta a la nova normalitat. Es podrà visitar l’exposició però a través dels telèfons mòbils escanejant un codi QR.

Podeu descarregar el programa complet de la Fira Renaixentista al web:  http://www.calella.cat/recursos-compartits/arxius/home/2021/Programa_Fira_Renaixentista_OK_final.pdf

Back to Events
La celebració de la Fira Renaixentista respon a l’adhesió de l’Ajuntament de Calella al manifest Back To Events, que té com a objectiu recuperar i reactivar el sector dels esdeveniments presencials de forma segura.
La iniciativa –  impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona i Saez Decom – compta amb el suport de les empreses més representatives del sector i amb l’assessorament del doctor Oriol Mitjà. Back to Events considera que l’assistència reactivarà l’economia del sector dels esdeveniments (fires, congressos, reunions corporatives, etc.).

 

Deixa un comentari