Publicat el 13/02/2022

Arriba el Carnaval a Vilassar de Mar, i ho fa recuperant tots els seus elements tradicionals a excepció de la Rua

 

La Rua no es durà a terme després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. I és que les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de la covid-19 vigents fins iniciat febrer han estat un obstacle perquè la majoria dels grups que venien participant en la rua els últims anys poguessin posar en marxa els muntatges que han fet de la rua de Vilassar de Mar una de les més vistoses i espectaculars del Baix Maresme.

Davant d’aquest fet i tot esperant que la situació sanitària hagi recuperat la normalitat l’any que ve, la Regidoria de Cultura i Festes Populars ha optat per substituir la tradicional rua per una actuació que estarà amenitzada pel grup de versions The Covers Band i que comptarà amb algunes sorpreses.

El Rei Carnestoltes arribarà el 24 de febrer, a les 17.30 h, a la plaça de l’Ajuntament per donar inici al Carnaval 2022.
Dos dies després, el dissabte 26, es traslladarà al Veral de l’Ocata per, a les 19.30 h, fer el seu pregó i donar pas a l’actuació del grup de versions The Covers Band, moment en què tothom qui ho vulgui podrà lluir les seves disfresses.

El mateix 26, a les 12 del migdia, els infants podran gaudir del seu carnaval amb ReBOOOMbori, un espectacle de cançons, dansa, jocs musicals i humor de la companyia Roger Canal que tindrà lloc a la plaça Picasso.

Un dia més tard, el diumenge 27 de febrer, també a les 12 del migdia, arribarà a la plaça del Círcol el XLV Carnestoltes Firobi, amb l’espectacle La festa dels salats, a càrrec de la companyia lleidatana Encara farem salat. Hores més tard, a les 17.30 h, i a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, la companyia El gecko con botas representarà Aventura en estel, un espectacle adreçat a les famílies i les entrades del qual ja es poden adquirir a través del següent enllaç: https://vilassardemar.koobin.cat.

Com totes les coses bones tenen final, el 2 de març enterrarem la sardina amb un cercavila que, amenitzat per l’AVAL i els Mansuets de Foc, partirà de Can Bisa i conclourà a la plaça de l’Ajuntament.
La Regidoria de Cultura i Festes Populars i la resta d’organitzadors preguen dol rigorós per assistir a la lectura del testament del Rei Carnestoltes que hi tindrà lloc.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari