Publicat el 29/03/2021

M. Antònia Grau, Feliu Formosa i Josep M. Benet i Jornet, Emilia Illamola i l’artista Madola són els protagonistes del més d’abril de Can Vallerià i els Quaderns de la Font del Cargol

Les seves obres ompliran d’art i literatura aquestes diades on la cultura pren el carrer i transforma el món i les nostres vides. Us esperem a les presentacions, lectures i exposicions d’aquests autors que us oferim al llarg del mes d’abril.

Feu de cada dia un Sant Jordi.
M. Antònia Grau, una de les fundadores de la Font del Cargol
El llibre El tacte suavíssim de l’absència, Quaderns de la Font del Cargol, 15, suposa el retorn d’una de les poetesses que va participar en la creació del grup literari de la Font del Cargol als anys setanta.
M. Antònia Grau presentarà el llibre: el dijous 8 d’abril a les 19 h.
Lloc:
l’Espai Amistat, Carrer Sant Antoni, 60, Premià de Mar.
En la presentació hi participarà Emília Illamola Ganduxé, escriptora i autora del pròleg. Un acte carregat de simbolisme

Feliu Formosa i Josep M. Benet i Jornet, les cartes d’una amistat
Dos dels autors cabdals de la literatura catalana contemporània van ser, sobretot, grans amics. La correspondència que es van creuar entre 1972 i 1980 descriu de forma amena i crítica una època complexa i brillant per a la cultura.
Feliu Formosa i la Carlota Benet presentaran el llibre: Tots aquests anys, Quaderns de la Font del Cargol, 14 el diumenge 11 d’abril a les 12,30 h
Lloc: Can Valerià, Passeig Coromina, 32, Premià de Dalt

– Els aparadors es converteixen en un museu
Durant els durs mesos de l’estricte confinament, l’artista Madola, reclosa al taller, va fer una col·lecció de dibuixos a tinta on descrivia el seu estat d’ànim dia a dia.
Posteriorment hi va esgrafiar al damunt dos poemes de Rafael Vallbona. Aquella llibreta de dibuixos s’ha convertit en l’obra Contagi”, un projecte de llibre d’artista que s’editarà d’aquí uns mesos.
Mentre esperem l’edició, una mostra d’aquests dibuixos es podrà veure als aparadors de sis botigues de Premià de Dalt del dimarts 13 al diumenge 25 d’abril.

El Sant Jordi del Cargol
Els autors dels Quaderns de la Font del Cargol firmaran exemplars dels seus llibres:
Diumenge 18 d’abril: a la parada de la llibreria Índex, de Vilassar de Mar.
Divendres 23, dia de Sant Jordi, a les parades de les llibreries:
Vapor Vell, a Premià de Mar;
Casabella i Arenas a Argentona i
Quatrecincú a Alella.
Per Sant Jordi el Cargol surt al carrer. al seu pas, ferm i gens nerviós

Deixa un comentari