Últims actes de la XXX Setmana de Música Antiga a Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2012

La Setmana de Música Antiga de Mataró arriba a la seva fi amb una xerrada-concert dijous i amb l´estrena d´El Messies participatiu de Haendel, el dissabte.
Dijous 20 de desembre a les 20 h la Capella dels Dolors de la basílica de Santa Maria acollirà l´activitat Música, malalties i vicis del temps de Haendel.
El Trio Barroc del Cafè oferirà un soprenent maridatge de música amb la saviesa del Dr. Ferran Algaba, per aportar una mirada àmplia i amena a la quotidianitat en temps de Georg Friedrich Haendel, autor d´El Messies.  L´entrada és lliure, limitada a l´aforament.


Dissabte 22 de desembre, al Teatre Monumental, a les 21h el festival arribarà a la seva fi amb el gran concert d´ El Messies.
Un cor participatiu amb 40 cantaires voluntaris de Mataró i el Maresme, pujarà a l´escenari del Teatre Monumental per cantar l´obra de Haendel, juntament amb el Cor Ciutat de Mataró, el Cor de Cambra de Granollers i el Cor Madrigalista de Mataró. L´Orquestra de Cambra de Granollers acompanyarà els cantants en aquest concert multitudinari.
Les entrades d´ El Messies tenen un cost de 21€ a platea i de 17€ a l´amfiteatre i es poden comprar a les oficines de l´IMAC (c. de Sant Josep, 9) i al servei de Telentrada de Catalunya Caixa, i des d’una hora abans del concert a  la taquilla del teatre


Més informació
Institut Municipal d’Acció Cultural
Carrer de Sant Josep, 9 –  Mataró
Telèfon: 93 758 23 61 – A/e:
imac@ajmataro.cat
www.mataro.cat
 

Deixa un comentari