Publicat el 06/10/2021

El dissabte i el diumenge el municipi acollirà al voltant d’una quarantena d’activitats centrades en el nostre passat romà

Recta final a la celebració del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo amb el segon cap de setmana d’aquest esdeveniment.
Si el passat va estar dedicat al passat iber aquest pròxim el protagonisme és per al món romà. En concret podrem participar de prop de quaranta activitats entre les quals s’hi troben recreacions històriques, tallers, racons que parlen, visites guiades o teatralitzades, degustacions i concursos.

En aquesta ocasió el tema escollit per a vertebrar el festival és “La medicina i les pandèmies a l’antiguitat” al voltant de la qual es duen a terme propostes sobre els avanços mèdics, les plagues, malalties i pandèmies que es van patir.

Les persones interessades a prendre part de les activitats previstes poden adquirir les corresponents entrades a través del web www.gaudeixcabrera.cat o al Punt d’Informació situat a la plaça de la fàbrica que estarà disponible el dissabte de 17 a 21 h i el diumenge de 10 a 14 h.
Podeu consultar les propostes per al cap de setmana en aquest programa: Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari