Publicat el 25/04/2014

Aquest divendres ha començat la 41ena Trobada Internacional de Cinema 9,5 a Calella, que tindrà un dissabte força atapeït d’actes, amb el Mercat del Col·leccionista i la projecció de les obres que participen a la Trobada. També es podrà gaudir d’una pel·lícula recuperada de la Filmoteca de Catalunya, el film “Follón en la selva”, de Miquel Porter i Moix.
El lliurament de premis del Festimatge aquest any estarà dividit en dues cerimònies.
La primera tindrà lloc durant un sopar que es celebrarà aquest dissabte a la nit a l’Hotel Bernat II. Es lliuraran els premis del 20è Trofeu Torretes de Curtmetratges  i del 38è Trofeu Torretes de Fotografia en les diferents categories, a excepció dels dos premis principals.
A la Gala de Cloenda de diumenge al matí es farà el lliurament als guanyadors dels Premis d’Honor dels Trofeus Torretes de Curts i de Fotografia, així com els guardons de la 41 Trobada Internacional de Cinema 9,5. Es podrà gaudir també d’una selecció dels curtmetratges premiats i de les millors fotografies. Serà a partir de les 12 hores a la Sala Mozart.


Divendres 25
– Teatre Orfeó Calellenc: XX Trofeu Torretes de Curts. Sessions a les 19.00h i a les 21.30 hores.


Dies 25 i 26 en diverses ubicacions: 41ª Trobada Internacional de Cinema 9,5 a Calella.
Dissabte 26. –
– A les 10.00 h, a l´Hotel Bernat II – Mercat del Col·leccionista
– A les 12 hores, a La Fàbrica. Trobada dels participants de la Lliga Fotogràfica   Gironina
– A les 17.00 h, al Teatre Orfeó – Projecció dels films participants a la Trobada de 9,5 i projecció de Cinema Recuperat: “Follón en la selva”. Autor: Miquel Porter i Moix.
– A les 21 h. Sopar i Lliurament dels Premis del 20è Trofeu Torretes de Curtmetratges  i del 38è Trofeu Torretes de Fotografia. Hotel Bernat II. (cal fer reserva a 605 645 066)
Diumenge 27.
A les 12 h. Gala de Cloenda del Festimatge 2014 a la Sala Mozart. Projecció d’una selecció de curtmetratges premiats al 20è Trofeu Torretes de Curtmetratges  i de les fotografies premiades al 38è Trofeu Torretes de Fotografia en l’edició internacional. Lliurament del Trofeu Torretes i de la Trobada Internacional de Cinema 9’5.
Per a més informació:
www.festimatge.org

Deixa un comentari