Publicat el 04/04/2018

Aquesta nova activitat s’organitzarà en motiu de la International Pillow Fight Day a la plaça de les Tereses el 7 d’abril amb el patrocini de Costa descans i del Grup Drivim

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) organitza per primera vegada una activitat que ja té molta acceptació arreu del món i que se celebra en motiu del dia de la guerra de coixins. La Plaça de les Tereses serà l’escenari, el proper 7 d’abril d’una guerra entre tothom que hi vulgui participar on els coixins seran els protagonistes. La marca líder en el sector dels coixins i complements del descans MOSHY aportarà 400 coixins perquè tothom que hi vulgui participar pugui fer-ho.

L’esdeveniment es portarà a terme el dissabte 7 d’abril a les 18:00h, amb una durada d’una hora aproximadament i comptarà amb un speaker i amb música per fer el combat més divertit.

A la presentació de l’activitat celebrada divendres passat, Jordi Novo, president de la UBM va comentar que “aquesta activitat innovadora s’emmarca dins la nova línia d’actuació de la UBM que pretén oferir una experiència de visita i compra al centre de Mataró aquell dissabte”.
A la presentació del “Pillow Fight Day” també hi ha participat Josep Mª Costa, propietari de l’establiment patrocinador Costadescans i Marta Creixell, cap de vendes del patrocinador publicitari Grup Drivim.

 

Deixa un comentari