Tu ets important: Visita a la Fundació Els Garrofers | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2011

La Junta de l’Associació Discap-Vicamar va visitar, el passat desembre, la Fundació Els Garrofers, situada a Canet de Mar.
Es tracta d’un centre residencial que té com a principal finalitat la defensa dels drets de les persones amb disminucions físiques, psíquiques o sensorials, i la millora de la qualitat de vida.
Aquest centre que donarà serveis a una setantena de persones, disposa de seixanta llocs com a residència i deu llocs com a centre de dia.
Es va inaugurar el 2 de juliol del 2010, i està previst que a principis del 2011 funcioni a ple rendiment.
La Fundació Els Garrofers ha estat i és encara un projecte d’un cost elevadíssim. Ha estat finançat per administracions, així com per diferents associacions, entitats, particulars, etc.
L’Associació Discap-Vicamar  va voler també fer una aportació econòmica, ja que d’alguna manera estem inclosos dintre del prototip de persones a les quals va destinat el centre.
Vàrem ser rebuts pel president, el Sr. Joaquim Mas, i altres membres de la Junta, que ens van fer un recorregut per tot Els Garrofers. Vàrem quedar gratament sorpresos de totes les instal·lacions, tant internes com externes, ja que és un lloc molt ben estudiat i treballat, fins i tot la forma de gestionar-lo, pensat per al benestar de totes aquelles persones que hi puguin accedir.
Les persones que estiguin interessades a veure i conèixer el centre o demanar informació, ho poden fer a la següent adreça:
Fundació Els Garrofers
C/Josep Baró, 32, Canet de Mar   Tel. 93 795 49 61

Deixa un comentari