Publicat el 27/03/2019

Òmnium Maresme i Òmnium Alt Maresme celebraren a Teià la quarta edició de la Nit de les Lletres Maresmenques el proper divendres 5 d’abril a les 20 hores al CMC La Unió de Teià amb el suport de l’Ajuntament de Teià, el Consell Comarcal del Maresme i ASSOLIM

Un any més, l’acte vol homenatjar les lletres del Maresme i reconèixer les persones i iniciatives que treballen per fer-la més rica. Alguns del temes destacats de la Nit seran la celebració del centenari de Fèlix Cucurull, el fenomen del micromecenatge, un homenatge a la lectura i l’escriptura o les traduccions de les històries escrites aquí.
L’acte, d’una hora de durada, compta amb la direcció de Jordi Almirall i un guió d’Eulàlia Comas i estarà conduit per l’actor Mia Castellví. La vetllada comptarà també amb les actuacions de Jordi Mas (circ), la coral Sons i Trons, Ramon Masramón (escultura en directe), Alberto Busquests (steel drum) i Dolo Beltrán i Anna Carné, que interpretaran un fragment de l’espectacle Vull les olives, que es va programar dins del Festival Poesia i + (Caldes d’Estrac).

Les persones interessades ja poden demanar la seva invitació a través d’aquesta web www.omnium.cat/maresme.

Activitats paral·leles: Enguany, l’organització aposta per fer créixer el projecte i anar més enllà de la gala literària programant un seguit d’activitats gratuïtes a diferents municipis del Maresme des d’aquesta mateixa setmana i fins als mes de maig.
Els primers actes anunciats son:

Vermut cultural a Teià
Diumenge 31 de març, 12.30h – CMC La Unió de Teià
L’actriu Carme Pla oferirà una lectura gramatitzada del mono-relat escrit per Elisenda Guiu especialment per l’ocasió. Questió de gènere és una proposta que reflexiona sobre la força i la grandesa de les paraules en femení.

Poetada al Bosquet d’Alella
Diumenge 7 d’abril, 12h – El Bosquet d’Alella
Recital poètic a càrrec de Pau Riba

Foto: escriptors assistents a la III Nit de les Lletres Maresmenques

 

 

 

Deixa un comentari