Trobar feina és un somni?, Alella organitza un cicle de tallers per a la recerca activa d´ocupació | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/06/2012

El cicle consta de quatre tallers i xerrades promogudes per l´Ajuntament i Alella. Negocis. L´Ajuntament ha programat per aquest mes de juny un cicle de tallers i xerrades adreçades a afavorir la recerca activa de feina. Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom i estan organitzades conjuntament per l´associació Alella Negocis i la regidoria d´Emprenedoria i Ocupació de l´Ajuntament.
El cicle va arrencar el passat divendres, 15 de juny amb el taller pràctic ´Com convertir els meus objectiu en realitat?´.
La nova regulació laboral del personal domèstic és el tema de la segona sessió que s´ha programat per al 18 de juny, de 20 a 21.30h, a Can Lleonart.
El programa finalitza amb dos tallers pràctics sobre com trobar feina. A la primera sessió, programada per al 22 de juny, de 10 a 12h, a Can Lleonart, aprendrem com podem utilitzar Internet i les xarxes socials per buscar feina i  a la segona, prevista per al 29 de juny a la mateixa hora, ens ensenyaran les claus per superar amb èxit una entrevista laboral.

Deixa un comentari