Publicat el 24/01/2020

Representants de 5 municipis del Baix Maresme es van reunir aquest gener amb el secretari de l’Agenda Urbana i Territori

El Baix Maresme busca un impuls a la seva activitat econòmica que sigui compatible amb un desenvolupament sostenible. Entre les diferents mesures desenvolupades al respecte al llarg dels darrers temps, els alcaldes i alcaldesses dels municipis que formen part de l’acord Sant Mateu-Burriac es van trobar el passat 15 de gener a Mataró amb el secretari d’Hàbitat i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra.

La reunió va servir per a acordar la fórmula per a poder tirar endavant el pla director que ha de permetre l’harmonització dels usos de les zones agrícoles i industrials dels 5 municipis (Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Premia de Dalt) i l’impuls econòmic a la zona situada a l’entorn de l’antic Camí del Mig. Segons també informa el consistori d’aquest municipi, des de Cabrera de Mar es valora la necessitat d’un ajust de les activitats permeses pel planejament urbanístic, per tal de garantir-ne la viabilitat de les explotacions agrícoles i l’eradicació d’activitats il·legals.

Deixa un comentari