Publicat el 02/05/2022

Ja s’ha fet la presentació de la jornada que, com diu el seu lema, estarà plena d’Experiències de sol a sol

 

 

 

Avui s’ha presentat al port de Badalona la I Trobada Dona i Mar, que porta per títol Experiències de sol a sol, i que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig.

La I Trobada Dona i Mar neix per apropar totes les dones al mar, a l’esport nàutic i a la consciència ambiental i emocional a través de diferents activitats esportives i lúdiques a mar que començaran a les 6.41 del matí fins a les 20.55 hores, coincidint amb la sortida i la posta de sol.
La Jornada té un programa ple de diverses activitats com ara pàdel surf, caiac, esnòrquel, vela, ioga, pilates o xerrades (sobre salut, emprenedoria, sostenibilitat i benestar) i que es realitzaran a diversos espais com la platja de la Marina, l’Espai Llotja, l’Espai Rampa i al moll de Capitania del port de Badalona.

Aquesta jornada va dirigida especialment a les dones de totes les edats, però no vol ser excloent i, per tant, es convida a totes les persones amb la voluntat de fer conèixer l’univers del mar, de l’emprenedoria i de l’esport.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminisme, i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030; Aïda Llauradó; de la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, del regidor d’Esports, Jordi Subirana i del gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz.

L’alcalde Rubén Guijarro ha destacat que: “aquestes activitats són un pas més en la recuperació de la connexió de Badalona amb el mar, de promoure els valors positius de la pràctica de l’esport, de poder mostrar el nostre litoral i, a més, serà una jornada que posarà en valor, una vegada més, la capacitat mobilitzadora i creativa de les dones”.

Per a més informació i inscripcions de les activitats cal dirigir-se a: https://marinabadalona.cat/dona-i-mar/

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari