Publicat el 03/05/2019

Alella, dissabte 4 de maig. Premià de Dalt, divendres 10 i diumenge 12  de maig i ‘Poetes sota la lluna’… divendres 30 d’agost

Primera trobada d’editorials del Maresme
Dissabte 4 de maig – 18 h Plaça de can Patatina – Alella
Dins dels Espais de poesia d’Alella, els Quaderns de la Font del Cargol participarem en una taula rodona amb editorials de la comarca que editem poesia.
També hi haurà una fira on podreu comprar tots els llibres editats al Maresme, i un recital on tastar alguns dels autors publicats pels editors de la comarca.
Els Quaderns de la Font del Cargol hem convidat a la Montse Assens, autora del poemari Apartheids, amb què va guanyar el 41è premi Marià Manent de poesia.

M.Carmen Sáez, premi Marià Manent 2019, al Maresme
Divendres 10 de maig – 19.30 h – Arts i Lletres – Premià de Dalt
La poetessa valenciana M. Carmen Sáez, guanyadora de la 42 edició del premi Marià Manent de Poesia, que es lliura a Premià de Dalt, vindrà a Catalunya a presentar el llibre guardonat, Les hores imprecises, publicat per Quaderns de la Font del Cargol, i a recitar els seus poemes.
Una ocasió immillorable per descobrir una de les veus més sòlides de la poesia que s’escriu avui en dia a València.

Poesia a la primavera. Festa del Hanami
Diumenge 12 de maig – 12.30 h – Can Vallerià, Premià de Dalt
Emilia Illamola i Jordi Bilbeny, dos imprescindibles per conèixer la poesia que   s’escriu avui al Maresme. Jordi Valls, una de les veus més consolidades de la poesia catalana actual i l’escriptora valenciana M. Carmen Sáez, premi Marià Manent 2019. Entrada gratuïta.

I reserveu aquesta data. Poetes sota la lluna
divendres 30 d’agost – 21.30 h – Can Vallerià, Premià de Dalt
Marta Pessarrodona, Jaume Arnella i molts més en la cinquena edició del Festival de poesia del Maresme.

 

 

Deixa un comentari