Publicat el 15/03/2021

Es tracta d’un conjunt d’activitats —xerrades, tallers, conferències— programades del 18 a 27 de març, pensades per resoldre els dubtes sobre el futur acadèmic i professional

L’Ajuntament d’Alella organitza la setmana de l’orientació educativa, tria la via, amb l’objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall de itineraris formatius que tenen a l’abast per tal de continuar el camí formatiu i professional.
Els tallers i xerrades seran gratuïts i es faran de forma virtual, excepte la xerrada programada el 18 de març del psicoleg, educador i periodista Jaume Funes.  Algunes de les propostes són obertes a tothom i d’altres només als alumnes de l’Institut o del PFI-PTT.

Per participar cal fer la inscripció prèvia, fins al 18 de març,  emplenant el FORMULARI : https://alella.cat/formulari.php?id=14272

Tertúlia:
S’acaba la ESO i ara què…Quan  les persones adultes ajuden a orientar-se.
Dijous 18 de març a les 19 h, a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella
Activitat presencial. Acte gratuït.
Reserva d’entrades: https://alella.koobin.cat/?idioma=CA o  presencialment a l’Oficina de Turisme d’Alella, carrer Santa Teresa, 9.
Tertúlia a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.
Jaume Funes . Bona part de la seva vida professional ha transcorregut dedicada al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials. Una síntesi del que ha après amb ells i elles es pot trobar al llibre “Educar en la adolescencia. 9 Ideas clave” (2010).
Reflexions al voltant de l’escola secundària i les maneres d’influir en les vides que van sortint de l’adolescència, per a que no perdin el desig de saber i el plaer d’aprendre. Ajudar a situar-se en la complexitat canviant del món que els espera.
Entre el 2004 i el 2007 ha estat Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Dretes dels Infants, així com Secretari de Famílies. Aquestes responsabilitats institucionals van fer que tornés a ocupar-se del conjunt de la infància i de com prestar-li atenció adequada en el món actual. Reflex d’això va ser el llibre “El lugar de la infancia” (2008). Tot i haver treball per a tots els nivells de l’administració fa temps que és un professional lliure.

 

Deixa un comentari