Tretzena edició de la Caminada dels Tres Pobles: una passejada per l’entorn natural d’Alella, El Masnou i Teià | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2018

Ja estan obertes les inscripcions per a participar-hi. Les inscripcions són gratuïtes, però estan limitades a 1.500 participants

El diumenge15 d’abril tindrà lloc la tretzena edició de la Caminada dels Tres Pobles: una passejada per l’entorn natural d’Alella, El Masnou i Teià que ha esdevingut l’activitat de lleure a cel obert més popular de totes les que se celebren al llarg de l’any gràcies al seu caràcter lúdic i eminentment familiar.

La Caminada és una iniciativa conjunta dels tres municipis amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i gaudir plegats d’un entorn natural que combina paisatges de mar i muntanya.
Enguany, els organitzadors han dissenyat un sol itinerari de 10 quilòmetres perfectament accessible per a grans i menuts a través de diversos camins de la vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral.
La sortida té una durada aproximada de 4 hores: des de la sortida al Poliesportiu El Cim de Teià fins a l’arribada al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, on els excursionistes seran recompensats amb un esmorzar popular.
Per a la bona marxa de l’activitat, es recomana als assistents que portin aigua i facin ús de calçat còmode.

Inscripció gratuïta
El regidor d’Esports de Teià, Jordi Casanova, anima tothom a apuntar-s’hi i agraeix la col·laboració de les entitats del poble que col·laboren a nivell logístic: el Club Excursionista, l’Agrupació de Defensa Forestal i el Club Patinatge Teià.
Com sempre, les inscripcions són gratuïtes, però estan limitades a 1.500 participants.
Des d’aquest mateix instant, les persones interessades s’hi poden apuntar directament a través de la pàgina web de la Caminada que trobareu en aquest enllaç: http://www.lacaminadadels3pobles.cat/
Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta, mentre que els nois i noies d’entre 14 i 18 anys que vulguin participar sense l’acompanyament d’una persona adulta, hauran de portar el full d’inscripció amb l’autorització correctament emplenada i signada.

Deixa un comentari