Publicat el 07/12/2020

Els comerços de Montgat participen en la Campanya, facilitant als montgatins i montgatines les cartes als Reis i els targetons dels desitjos

Divendres 4 i coincidint amb l’acte espectacle de l’encesa dels llums de Nadal es va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal a Montgat.
La campanya compta amb regals gegants de més de dos metres d’alçària que, màgicament, s’han instal·lat als eixos principals de comerç de Montgat (a la plaça Mallorquines, a la plaça Antoni Gaudí, a la rambla del Turó i dins del mercat de Montgat) i que podreu trobar fins el 5 de gener.

Dins d’aquests regals gegants hi haurà, d’una banda, les bústies per recollir les cartes que els nens i nenes de Montgat hagin escrit per als Reis d’Orient; de l’altra, uns arbres dels desitjos on els montgatins i montgatines podran escriure els seus desitjos de Nadal en targetes que serviran de decoració per penjar als arbres.
Aquesta iniciativa també permetrà que es compleixin les mesures sanitàries, ja que les bústies per recollir les cartes substituiran la tradicional visita del carter reial a Montgat, que aquest any no es podrà dur a terme arran de la covid-19.

Els comerços de Montgat col·laboren amb la campanya facilitant als infants les cartes i els targetons per omplir-los amb els desitjos per als Reis Mags. Tot plegat forma part de la iniciativa per viure un gran Nadal i, a la vegada, donar suport al comerç del municipi. La campanya és una iniciativa de l’Ajuntament de Montgat i el comerç local de Montgat.

 

Deixa un comentari