Publicat el 03/12/2015

 

El passat dissabte 28 de Novembre a les 11:30 del matí va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del Mercat de Montgat, un fet simbòlic a través del qual han quedat inaugurades les obres del nou mercat per a donat el tret de sortida a la comercialització dels locals que formaran part del nou equipament comercial.

Estratègicament situat a les portes del Baix Maresme, El Mercat de Montgat aportarà als usuaris de Montgat i rodalies una experiència de compra adaptada als nous temps, ja que disposarà d’una oferta comercial i de serveis especialitzats orientada a fomentar el comerç de proximitat.

Hi trobarem més de 20 parades i locals que es complementaran perfectament amb el supermercat Mercadona amb capacitat d’aportar més de 1.000.000 de persones l’any.

En el seu conjunt oferirà als usuaris una oferta completa de productes i serveis de primera necessitat on, a més, es podrà fer gaudint d’espais verds, zones infantils i de terrasses de restauració que convertiran al Mercat de Montgat en un bonic punt de trobada social.

Els accessos de El Mercat de Montgat es trobaran estratègicament situats a peu de carrer, per poder accelerar la visita i crear una experiència de compra centrada en la qualitat i la proximitat.

Per a tots aquells comerciants que tinguin interès en poder formar part d’aquest projecte i informar-se més sobre el Mercat de Montgat i el procés de comercialització, podran assistir els dies dimecres 9 i dijous 10 de Desembre, a les 15:30h a la Sala Pau Casals, on es farà una presentació del projecte i es podrà tenir un contacte directe amb els responsables.

Deixa un comentari