Tres noves menjadores per posar ordre a les colònies de gats a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/05/2012

L´Associació d´Ajuda a la Defensa d´Animals de Llavaneres (ADALL) ha instal·lat, amb el suport de la Regidoria de Sanitat, tres noves menjadores per a gats. Aquestes instal·lacions, que al mes de gener es van estrenar a la colònia de gats de Can Pi, es troben ara a altres tres punts del municipi on també s´hi concentren colònies de gats: passeig Joaquin Matas, Can Cabot de Munt i Rocaferrera.
El projecte de les menjadores, que es van col·locar la setmana passada, forma part del control de les colònies de gats, que inclou també l´esterilització i el control de les malalties dels membres de les colònies.
Les menjadores són unes caixes metàl·liques col·locades damunt d´un peu d´uns 60 cm d´alçada, on es dipositen dues safates: una per a pinso i una altra per a l´aigua, i que es revisen diàriament. Amb aquesta campanya, l´ADALL vol contribuir a mantenir netes les colònies de gats del municipi i a incidir en la petició que no es deixi menjar orgànic als animals a la via pública. A més, gràcies a l´alçada de la instal·lació, s´evita que hi puguin accedir altres animals.
La Regidoria de Sanitat recorda que està prohibit donar de menjar animals al carrer; els encarregats de fer-ho són els voluntaris de l´ADALL, que dipositen aigua i pinso en aquestes menjadores.

Deixa un comentari