Publicat el 09/04/2015

– L´ORGT s´ubicarà de forma provisional a partir de demà, 10 d´abril, al carrer Corbera, 24
– Les oficines d´atenció al públic de l´Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) es traslladen provisionalment a partir d´aquest divendres 10 d´abril a un nou emplaçament habilitat al núm 24 A del carrer Doctor Corbera.
– Paral·lelament, la recepció i el registre municipal de l´Ajuntament també s´ubicaran provisionalment a la part de l´edifici annex de l´Ajuntament, amb entrada des del carrer d´Àngel Guimerà 7, a partir del proper dilluns, 13 d´abril.
Els nous emplaçaments seran provisionals durant un període previst de tres mesos mentre s´acaben d´enllestir les obres d´ampliació i millora de l´Oficina d´Atenció a la Ciutadania (OAC).
Les obres es van iniciar al gener i es realitzen per fases per poder mantenir l´atenció a la ciutadania. Així, inicialment s´habilitat la part de l´edifici annex amb façana amb la rambla d´Àngel Guimerà i seguidament es treballarà en l´adequació l´espai que ocupa la recepció i el registre i l´ORGT. Un cop enllestides totalment les obres, l´espai d´atenció a la ciutadania ocuparà tota la planta baixa de l´edifici municipal i del edici annex, i es disposarà d´una superfície útil de 135m2 que permetrà agrupar en un mateix espai l´OAC i l´Organisme de Gestió Tributària de la Diputació (ORGT). Les obres d´adequació de les oficines i la dotació de mobiliari tenen un cost aproximat de 120.000€.

Deixa un comentari