Publicat el 26/09/2017

La junta de la Penya Boletaire ha decidit fer el canvi de dates davant el “moment d’excepcionalitat política” a Catalunya

La Penya Boletaire de Berga ha decidit anul·lar els actes del 61è Concurs de Boletaires de Berga i de la Festa del Bolet que s’havien de celebrar aquest diumenge 1 d’octubre i traslladar-los  concretament al diumenge 29 d’octubre.

El president de la Penya Boletaire de Berga, Ramon Minoves, ha assegurat que el programa es mantindrà íntegrament i l’únic que canviarà serà la data. Minoves ha dit que la coincidència de dates provocaria que “molta gent no pogués venir” i ha apuntat que molts dels socis de la Penya també demanaven aquest canvi de dates.

Pel que fa al programa de la festa, Minoves ha dit que enguany hi haurà alguns canvis en el tradicional Concurs de Bolets amb la introducció de nous premis per afavorir la màxima participació de boletaires de totes les edats. D’altra banda, també s’organitzarà la fira dels boletaires i la festa es clourà amb l’encesa de la tradicional falla.

Quant a la producció de bolets, tot i que la temporada ha arrencat molt fluixa per la manca de pluges i les altes temperatures, Minoves creu que “les últimes pluges faran que la natura pugui fer el seu procés i que surtin els bolets”.

ACN Berga
Foto: Membres de la Penya Boletaire de Berga pesen el cistell de 48 quilos i mig guanyador de la 59a edició del concurs de Boletaires de Berga.

 

Deixa un comentari