Publicat el 22/04/2022

La previsió de pluja motiva el canvi d’ubicació de la fira, prevista primer a la plaça del Poble.

 

 

Enguany, Sant Vicenç de Montalt torna a celebrar Sant Jordi amb un cap de setmana ple d’activitats que recuperen la seva essència festiva i obertes al públic. Després de dos anys celebrant-se amb restriccions sanitàries, els actes més importants es concentren els dies 22 i 23 d’abril.

L’amença de pluja ha fet que l’Ajuntament hagi optat per traslladar el gruix de les activitats previstes al Centre Cívic El Gorg on es realitzaran diversos tallers, concerts, espectacles infantils, trobades d’autors, el lliurament de premis dels Jocs Florals i la presentació del llibre “5 cases amb història. Sant Vicenç de Montalt”.
Les típiques parades per a la venda de roses, llibres i altres productes relacionats amb la festivitat de Sant Jordi es mantenen a la Plaça del Poble, tot i que, si dissabte es registren pluges fortes, es traslladaran al vestíbul del Centre Cívic El Gorg.
Programa: https://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2022/FESTES/DOCUMENTS/CARTELL_Sant_Jordi_2022.pdf

Altres Activitats

Fins al 23 d’abril teniu temps per a decorar balcons, finestres i aparadors. 
Feu una foto i compartiu-la a les xarxes amb l’etiqueta #santjordisvmontalt2022 i nomenant a @smontalt.cat

Visita Guiada a la Torre de Guaita de Can Valls  
La visita a la Torre de Can Valls, l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes es farà el diumenge 24 d’abril, amb reserva d’hora, en els següents torns (10 persones per torn): 11:00 h, 11.30 h, 12:00 h i 12.30 h.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Deixa un comentari