Publicat el 21/09/2020

L’Aplec de la Sardana es celebrarà seguint totes les mesures de seguretat al recent inaugurat Parc de la Riera d’en Font

L’Agrupació Sardanista de Montgat organitza, el proper diumenge, el XXXIII Aplec de la Sardana. Començarà a les 10.30 h al parc de la Riera d’en Font —si plou, es farà al poliesportiu municipal— amb les actuacions de: Cobla Marinada,  – Flama de Farners   – Cobla Ciutat de Girona
A les 16.30 h es farà la ballada de sardanes amb les mateixes cobles.

Aquest any l’aplec ha penjat d’un fil per culpa de la crisi sanitària que hem viscut, que va obligar a suspendre tots els actes previstos durant la primavera. Si res es torça, l’aplec es podrà celebrar, però mantenint diverses precaucions per evitar els contagis.
El públic haurà de mantenir la distància entre persones recomanada (d’un metre i mig com a mínim), i les taules i cadires hauran d’estar separades a tal efecte.
Pel que fa a les persones que formin les rotllanes, hauran de tenir a mà gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans abans i després de cada ball. Es recorda a la població que de moment l’ús de la mascareta és obligatori, per tant, se n’ha de portar.

 

Deixa un comentari