Tractaments Ecològics del Maresme, finalista en la VI Edició dels Premis Asepeyo | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/05/2018

La Mútua reconeix el seu projecte ‘Prevenció en cadena’ dins la categoria de Millor pràctica pel control del risc

Asepeyo ha reconegut a Tractaments Ecològics del Maresme, com a finalista en la VI Edició dels Premis Asepeyo a les millors pràctiques preventives, durant l’any 2017, en un acte celebrat a Mataró.

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, que té com a objectiu donar una solució integrada a la gestió dels residus municipals generats a la comarca, ja va ser guanyador l’edició anterior en la categoria a la ‘Millor contribució preventiva de la representació de treballadors i empresaris’. Aquest any, ha quedat finalista pel seu treball ‘Prevenció en cadena’, dins la categoria de ‘Millor pràctica pel control del risc’.

David Bote, President del Consorci i alcalde de l’Ajuntament de Mataró, ha felicitat a l’empresa “per la seva participació en la presentació de millores per la seguretat i salut dels treballadors”, i Asepeyo els ha fet entrega d’un guardó que reconeix el seu projecte ‘Prevenció en cadena’ com un dels finalistes dels Premis.
L’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions de UTE TEM Consorci de Tractaments de residus del Maresme, està emmarcat dins la setmana que cada any l’empresa dedica a la seguretat i salut en el treball.
Per tal de difondre els projectes guanyadors i finalistes dels Premis Asepeyo a les millors pràctiques preventives, la Mútua ha publicat una monografia que es pot consultar a www.asepeyo.cat.

Sobre Asepeyo
Asepeyo és una mútua col·laboradora amb la Seguretat Social que compta amb 178 centres propis. La Mútua presta servei des de l’any 1915. Actualment dona cobertura en accident de treball a 281.930 empreses, amb un total de 2.144.425 treballadors protegits.

 

Deixa un comentari