Publicat el 09/06/2023

Enguany comprant un Lot Revetlla de Sant Joan, 4 euros de la compra es destinaran directament a l’ONG Pallapupas, i com a agraïment per la contribució, regalaran als clients un nas de pallasso.

 

 

Pallapupas és una reconeguda ONG que treballa per aportar alegria i suport emocional a pacients, especialment a nens, adolescents i persones grans hospitalitzades o en situació vulnerable.

La cadena catalana líder en productes pirotècnics, La Traca obrirà botiga a  Palau-Solità i Plegamans i quatre locals a Barcelona per la Revetlla de Sant Joan. La Traca inaugurarà set punts de venda permanents en aquesta campanya, quatre a Barcelona, un a Olot, un a Lleida i un altre a Palau-Solità i Plegamans.

La cadena catalana compta amb una àmplia experiència en la indústria de la pirotècnia i ofereix una extensa gamma de productes de qualitat que compleixen tots els requisits de seguretat establerts. La Traca disposa d’un ampli catàleg per satisfer les necessitats de tots els clients, disponible també online www.latraca.cat que permet descobrir i conèixer més còmodament els productes i fer reserves anticipades.

La Traca, empresa responsable social i medi ambientalment

L’empresa habilitarà per segon any consecutiu la seva caseta Pet Friendly i respectuosa amb les persones amb sensibilitat auditiva, on només es vendran petards de baixa sonoritat, a la Plaça Molina de Barcelona i romandrà oberta durant tota la setmana de la revetlla de Sant Joan. Es la primera vegada que s’instal.la a la ciutat una caseta amb aquestes característiques.
La companyia catalana líder en pirotècnia té un alt compromís amb la societat i amb el medi ambient. Pel que fa a la societat, el 55% dels productes del seu catàleg són tipificats de baixa sonoritat, per respectar a les persones amb sensibilitat auditiva i també als animals (pet friendly).
Per altra banda, l’empresa està duent accions de sostenibilitat per reduir l’impacte medi ambiental: el 50% dels productes de catàleg no contenen plàstic i el 60% utilitza cartró reciclat.

 

Redacció
Imatge i font: La Traca

Deixa un comentari