Publicat el 10/09/2021

El consistori masnoví ha organitzat el divendres 10 una conferència a càrrec de Montserrat Tura i la tradicional ofrena floral el dissabte 11, tot seguint les mesures de prevenció per la COVID vigents

L’Ajuntament del Masnou ha preparat la celebració de la Diada nacional de Catalunya en un any marcat per la crisi sanitària de la COVID-19. Per aquest motiu, i seguint els protocols ja adoptats pel consistori l’any anterior, la celebració de l’Onze de Setembre a la vila del Masnou mantindrà els tradicionals actes de celebració i commemoratius tot aplicant mesures per tal de garantir la no propagació del virus.

L’alcalde, Jaume Oliveras, ha emès un ban amb el qual ha volgut transmetre un missatge de força als masnovins i masnovines en uns moments tan complicats com els que estem vivint els darrers anys i, al mateix temps, ha convidat tota la ciutadania a gaudir d’una Diada de Catalunya engalanant balcons i finestres i acudint als actes, però evitant les aglomeracions i respectant les mesures de seguretat.

Actes organitzats per l’Ajuntament del Masnou
La celebració de la Diada d’enguany començarà amb la conferència “La llibertat de Catalunya i els esclats de conflictivitat social”, que es durà a terme la vigíla de la diada, el dia 10, a les 19 hores a la sala Joan Comellas, amb la presència de Montserrat Tura com a ponent.
Tura va ser consellera a la Generalitat de Catalunya durant els anys 2003 i 2010 i diputada al Parlament de Catalunya durant cinc legislatures.
L’aforament a l’acte serà limitat i, per assistir-hi, és imprescindible realitzar la inscripció enviant un correu a alcaldia@elmasnou.cat.
Tant l’accés restringit a persones inscrites com el canvi d’ubicació respecte a anys anteriors són mesures de prevenció davant la pandèmia de la COVID-19.

D’altra banda, dissabte 11 de setembre a les 11.30 hores, se celebrarà la tradicional ofrena floral. Mantenint la mesura de l’any anterior, l’Ajuntament ha preparat un acte tancat al públic en què només assistiran les entitats.
Pel que fa a la ubicació, es tornarà a fer als jardins de Lluís Companys.
L’acte de l’ofrena floral serà conduït per l’actriu Bibiana Morales i comptarà amb la intervenció de l’exalcalde Josep Azuara, que adreçarà unes paraules al públic, i amb l’alcalde actual, Jaume Oliveras, que clourà l’acte.
S’està en espera de les restriccions vigents per tal de concretar les tradicionals actuacions de la Coral Xabec, la Colla Bastonera del Masnou i dels Trabucaires d’Ocata.

Redacció

 

Deixa un comentari