Publicat el 24/10/2022

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Associació de la Gent Gran, la Creu Roja de Caldes d’Estrac i l’AMPA de l’Escola Sagrada Família han preparat diverses activitats terroríficament divertides per a celebrar la Castanyada i el Halloween

 

 

 

Properament, castanyes, carabasses, moniatos, botifarres, fantasmes i esquelets ompliran el poble. Amb motiu de la Castanyada, el pròxim divendres 28 d’octubre, a partir de les 17 hores, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Associació de la Gent Gran i la Creu Roja de Caldes d’Estrac organitzaran una bonica vetllada a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Les persones majors de 60 anys del municipi podran ballar, degustar fantàstics panellets i escoltar bona música en directe de la mà del Duet Raül i Dani.
A l’acte, hi haurà menjar i beguda per a tothom. Les persones interessades poden inscriure’s a través d’un formulari en línia al web municipal o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

L’endemà, dissabte 29 d’octubre, a partir de les 17 hores, l’Espai Jove de Caldes d’Estrac acollirà una castanyada terrorífica. En aquest sentit, els divendres 21 d’octubre i 28 d’octubre, de 17 a 20 hores, el jovent caldenc es reunirà a l’equipament municipal per a preparar tots els detalls de la celebració.

Així mateix, el dissabte 29 d’octubre, a partir de les 21 hores, al Parc Joan Maragall, Prodigy Pizzeria organitzarà una Festa de Disfresses de Halloween, on hi haurà premis per a les propostes més originals.

Tot seguit, el dilluns 31 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’AMPA de l’Escola Sagrada Família impulsaran una botifarrada de mort a l’Esplanada de Can Muntanyà.
L’acte, que comptarà amb música a càrrec d’un DJ i servei bar, proposarà dos menús: un per a persones adultes amb una botifarra, pa i beguda per 7 euros i un per a infants amb mitja botifarra, pa i aigua per 4 euros.
Els diners recollits es destinaran a donar suport al viatge de fi de curs dels nens i de les nenes de 6è de Primària de l’Escola Sagrada Família.
Les persones que ho desitgin poden aconseguir els tiquets de manera anticipada al Soletico, a l’estanc i als berenars dels divendres al centre educatiu caldenc.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’AMPA de l’Escola Sagrada Família organitzaran una ruta terroríficament divertida per diverses cases del municipi, on els infants podran recollir caramels i castanyes. L’activitat es farà el dilluns 31 d’octubre i comptarà amb dues franges horàries: de 17.30 a 19.30 hores i de 17.30 a 22 hores.
Des de l’organització, s’entregarà una insígnia per a identificar les cases participants. Les persones que vulguin participar-hi poden apuntar-se escrivint un correu electrònic a cdst.cultura@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 791 00 05 o enviant un missatge directe al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac indicant l’adreça i la franja horària.
El termini d’inscripcions finalitzarà el pròxim dimarts 25 d’octubre, ja que es confeccionarà un mapa amb les cases participants.

Per últim, el dilluns 31 d’octubre, de 17.30 a 21 hores, Caldes d’Estrac es transformarà en un joc d’escapisme. Sota el títol ‘Desactiva la bomba de fum’, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’AMPA de l’Escola Sagrada Família convertiran diversos indrets de la vila en els engrescadors escenaris d’enigmes, proves i reptes durant uns quaranta minuts de partida.
La proposta estarà dissenyada per a infants a partir de sis anys (les famílies amb infants menors de sis anys no cal que s’apuntin, ja que es poden sumar directament a altres grups participants) i la sortida es farà des de la Plaça de l’Ajuntament.
Des de l’organització, es cedirà una tauleta digital a cada grup que servirà per a resoldre les propostes. Els equips hauran de ser de sis a vuit persones i cada grup podrà triar una franja horària per tal de realitzar l’activitat.
Les persones interessades poden inscriure’s a través d’un formulari en línia al web municipal. Des de l’organització, s’informa que les places són limitades.
El termini d’inscripcions finalitzarà el pròxim dijous 27 d’octubre. Posteriorment, a cada grup, s’enviarà un correu electrònic amb l’hora exacta de sortida.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari