Publicat el 30/10/2019

Es preveu que una setantena de regatistes naveguin per les aigües de Sant Andreu de Llavaneres per emportar-se el trofeu de campió d’Espanya d’aquesta tipologia de vela lleugera

El Club Nàutic El Balís celebrarà el dies 31 d’octubre, 1,2 i 3 de i hi participaran les disciplines Làser Màster Standard i Làser Màster Radial. A la regata, organitzada pel Club Nàutic El Balís, per la delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, i en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe Internacional Làser (AECIL), hi participaran setanta regatistes a partir de 35 anys d’Espanya, Anglaterra, Holanda, Suècia, Argentina i Mèxic, sis dels quals són regatistes del CN El Balís.
El dijous 31 hi haurà el registre i la reunió de participants i entrenadors i els dies 1, 2 i 3 la regata s’iniciarà amb la senyal d’atenció a les 11:00h.
Hi ha previstes vuit proves, dues de les quals hauran de completar-se perquè el campionat d’Espanya sigui vàlid.
El dissabte dia 2 se celebrarà el sopar de regata al local social del CN El Balís i el diumenge, un cop finalitzada la regata, s’entregaran els trofeus.

La classe de vela lleugera Làser Standard té una superfície vèlica de 7,06 m2 mentre que la Radial té una superfície menor, 5,75m2 i és la classe on hi ha més inscrits pel Campionat d’Espanya.  Col·labora en la regata Alta Alella.

Més informació  https://www.cnelbalis.com/campionat-despanya-laser-master/

Deixa un comentari