Publicat el 22/09/2016

El Festival Senseportes va desvetllant poc a poc els detalls de la cinquena edició d’aquest certamen que torna a Argentona els propers 1 i 2 d’octubre. Aquesta mostra d’arts escèniques al carrer tornarà a inundar les places i racons de la vila amb teatre, dansa, titelles, clown…

Cal recordar que el públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles. Aquelles persones que ho desitgin podran col·laborar en el sosteniment del festival tot fent l´aportació econòmica que considerin adient. Es disposaran unes capses a cada espai d´actuació on podran fer efectiva la seva col·laboració. També el públic podrà votar la qualitat dels espectacles, decidint amb el seu vot el premi del públic Premi Pom d´Or.

El llistat d’espectacles que han confirmat la seva presència al Festival Senseportes, a l’espera de confirmar la programació amb els horaris i ubicacions, és el següent:
Black & Blue, concert clown; Dikhotomia, circ; Animalades, instal·lació; L’Avar, titelles; Diggi Daggi, titelles; Mar Gómez, dansa; A taula!, titelles; Be God Is, teatre-concert; Gàbia, teatre; Open Door, teatre-clown; L’Home Bala, circ-clown; El Viatge, instal·lació; Tabernacle, teatre i Ricky, el professor de tennis, teatre-clown.

El Col·lectiu Senseportes és un grup de professionals de les arts escèniques d’Argentona, amb
l´interès per dinamitzar la cultura al municipi en totes les seves manifestacions, així com potenciar les inquietuds artístiques que hi ha a la vila. Tanmateix vol crear sinergies entre els artistes, habitants i entitats de la ciutat. Per a més informació visita el web www.senseportes.com.

Deixa un comentari