Tot a punt per a la programació de la temporada d'espectacles 2019 de La Sala d’Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/01/2019

Sergi López, Eduard Farelo o Anna Alarcon són alguns dels noms destacats del cartell per aquest hivern i primavera a La Sala d’Argentona

El proper 17 de gener es posaran a la venda les entrades i abonaments per a les nou propostes d’aquest inici de 2019. El calendari arrenca el dissabte 9 de febrer amb el concert de l’argentonina Carola Ortiz, que presentarà el seu treball a Spirala en format de septet. Esmorza amb mi, finalista als Premis Butaca 2018 i amb un excel·lent repartiment que compta amb Anna Alarcón, Andrés Herrera o la Mima Riera, esdevindrà una de les comèdies teatrals d’aquesta temporada. Sergi López encapçala la llista d’intérprets a El chico de la última fila. El text original, de Juan Mayorga, va ser guardonat amb un Premi Max.

Tornant a les cites musicals, Kepa Junquera presentarà el seu innovador treball Fok. El 23 de març arribarà una de les propostes que més bona acollida rebrà de ben segur pel públic general, amb l’espectacle Bona Gent, a càrrec de Quim Masferrer, que els darrers anys ha aconseguit un gran èxit amb el programa de TV3 El Foraster. Eduard Farelo interpretarà un ventall de personatges i emocions a Una Ilíada, inspirada en la clàssica obra d’Homer.

La comèdia Ovelles -protagonitzada per Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígul, o el teatre dramàtic A. K. A. (Also Known As), premi Butaca 2018 al millor text teatral, arrodoniran el potent cartell teatral de la programació de La Sala per aquest hivern i primavera. La nova programació de La Sala també oferirà un destacat espai a la dansa urbana amb l’espectacle Boomerang, que aglutina les creacions de les companyies Aina Lanas, The Jokerz i Agnés Sales & Héctor Plaza.

La temporada es completa amb les cites familiars que arribaran de la mà de Xarxa d’Argentona: l’espectacle de clown Cösmix al febrer; la història de La Berta i el seu Robot, explicada a través de les titelles de la companyia Lazzigags, el mes de març; i a l’abril el musical de grans titelles Akäshia, el viatge de la Llum.

D’altra banda, durant els primers mesos del 2019, l’alumnat de les escoles d’educació Infantil i primària d’Argentona, en total més de 2.400 alumnes, tornaran a gaudir del projecte Anem al teatre, que vol apropar les arts escèniques des de P3 fins a 6è, amb l’objectiu de contribuir a l’educació en la sensibilitat artística. El programa, que comptarà amb vuit espectacles en aquesta primera part del 2019, està organitzat  per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament d’Argentona, les escoles i les famílies i inclou espectacles de teatre, música i dansa que s’ofereixen en horari escolar.

 

PROGRAMACIÓ ESPECTACLES LA SALA

Carola Ortiz, Spirala. Dissabte, 9 de febrer.

Esmorza amb mi. Dissabte, 23 de febrer.

El chico de la última fila. Diumenge, 10 de març.

Kepa Junkera, Fok. Dissabte, 16 de març.

Quim Masferer, Bona Gent. Dissabte, 23 de març.

Una Ilíada. Dissabte, 30 de març.

Ovelles. Divendres, 5 d’abril.

A. K. A. Divendres, 12 d’abril.

Boomerang, Dansa Urbana Ara. Divendres, 3 de maig.

 

ESPECTACLES XARXA D’ARGENTONA

Cösmix. Diumenge, 3 de febrer.

Berta i el seu robot. Diumenge, 3 de març.

Akäshia, el viatge de la llum. Diumenge, 7 d’abril.

 

Deixa un comentari