Publicat el 16/12/2021

Aquest cap de setmana, la plaça de la Cooperativa acollirà la primera edició del Mercat de Nadal

 

La fira està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica amb l’objectiu de donar a conèixer els artesans i productors locals, dinamitzar el comerç local durant aquestes dates i afavorir la compra d’articles i regals fets a Teià.

En total hi haurà 24 parades amb creacions en fusta; macramé; productes sostenibles per a la cura personal i la llar; ceràmica; productes d’herbolari; perfumeria i cosmètica natural; articles per a nadons i infants; flors, rams i corones; orfebreria; bijuteria feta amb minerals; joieria en plata ecològica; productes tèxtils reciclats i cosits a mà, jocs infantils pintats a mà i articles d’alimentació nadalenca. També hi estaran presents Caritas, els Corresponsals del Casal de Joves i la Societat la Flor de la Palma.

Activitats paral·leles

La fira obrirà al públic el dissabte 18 a les 10 h i romandrà oberta fins a les 20 h. Al llarg del matí, l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales hi oferirà tres passis de l’espectacle de música, dansa i cant Nadal al carrer a les 11.45, les 12.15 i les 12.45 h.

Per la tarda, a les 17.30 h, els Corresponsals del Casal de Joves hi faran una xocolatada i organitzaran diversos tallers familiars mentre els infants faran cagar el tió.

Diumenge 19, a les 11 h, la Regidoria de Medi Ambient organitzarà a ca la Cecília un taller de furoshiki –una tècnica japonesa d’embolicar amb roba– i una xerrada sobre l’estil de vida residu zero. El taller és gratuït.
Us hi podeu apuntar escrivint a nroges@teia.cat i cal portar una cantimplora, que serà un dels objectes a embolcallar.

Paral·lelament, a les 11.30 h, Òmnium Cultural durà a terme un taller gratuït de tions a la plaça de la Cooperativa per aprendre a pintar-los i vestir-los.
Tot seguit, a les 12.30 h, els Corresponsals organitzaran una edició especial de Nadal del concurs de cuina Màster Xef Jove que posarà sis parelles de nois i noies a prova davant dels fogons. Tothom qui vulgui pot assistir com a públic, però per participar cal inscriure-s’hi abans a casaldejoves@teia.cat

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

 

Deixa un comentari