Publicat el 31/10/2017

Un espectacle de circ que combina la innocència i la trapelleria

El pallasso Tortell Poltrona i el músic Albert Pla conjuguen música, humor i tendresa, són els responsables de l’espectacle PP, un còctel sorprenent que combina les arts del clown amb les del cantautor per oferir un espectacle ple de diversió.

Hi ha un escola perduda allà al mig del Montseny, on només hi estudien els nens… On només hi estudien els nens que somien amb truites, és l’escola dels somiatruites… Tortell Poltrona i Albert Pla fa temps que estudien en aquesta escola. No sabem si volen ser pallassos i cantar, o ser cantants i fer el pallasso.
Amb aquest fil conductor arriba l’espectacle de circ de Poltrona, sempre tendre, contundent i ferotge, amb una energia inesgotable que combina innocència i trapelleria i l’acompanyament especial del music Albert Pla, les seves cançons, la seva particular personalitat extrema, de vegades fins i tot polèmica, i els tocs infantils ideals per a un espectacle familiar com aquest.

Un còctel sorprenent que combina les arts del clown amb les del cantautor per oferir un espectacle ple de divesió, adreçat a nens i nenes de més de 6 anys.

Diumenge 5 de novembre, a les 18 h, a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Albert Pla i Tortell Poltrona
Intèrprets: Albert Pla i Tortell Poltrona
Disseny de so: RocMateu
Il∙luminació: Jordi Surroca
Disseny: Mariona Omedes
Fotografies: Xavier Mercadé
Producció executiva: Montse Trias Muñoz & Pedro Páramo
Durada aproximada: 95 minuts
Comprar entrades: https://www.koobin.com/granollers/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2263

VIU EL CIRC amb l’activitat gratuïta de Marc Fonts

Emmarcada en les Activitats 360 º, el mateix diumenge 5 de novembre, a les 16.30 h, s’oferirà gratuïtament l’activitat Viu el circ amb Marc Fonts.
Una ocasió única per passar‐ho bé en família i entendre l’essència del pallasso.

Més informació:
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/programacio/tortell-poltrona-i-albert-pla

Deixa un comentari